App je even?

Aandacht is een groot goed. Terwijl het maar een kleine moeite hoeft te zijn. Een kort moment van bezinning kan genoeg zijn om gedachten te ordenen en te beseffen waar het om draait. En dat geeft je een gerust gevoel. Ook als het om je merk gaat. 

website

Vele wegen leiden naar Rome. Maar welke bestemming heeft jouw merk? En welke weg kies jij om daar te komen? Je kunt een route kiezen, maar als je niet regelmatig checkt of je nog op de goede weg bent dwaal je misschien af van je pad. En die onzekerheid gaat knagen. Hoe lekker je de vaart er ook in hebt zitten, zeker weten dat je ‘nog goed gaat’ werkt altijd geruststellend.

Bestemming gewijzigd

Ondernemen begint vaak met een plan waar je langzaam maar zeker van afwijkt. Simpelweg omdat niet te voorspellen valt waar jij en je doelgroep elkaar precies gaan vinden. Gelukkig leiden er ook vele wegen naar Stockholm of elke andere willekeurige bestemming. Het is alleen wel zo praktisch om het reisdoel in je navigatie aan te passen. Anders wordt het een hele frustrerende rit.

Bewuste reiziger

Het gaat om de reis, niet om de bestemming. Het is een wijsheid die ook opgaat voor ondernemen. Zonder doel kun je niet reizen, maar als je onderweg niet bewust bent van wat je tegenkomt steek je er ook niks van op. En kom je dan tot het besef dat je liever een ander pad bewandelt? Wijzig je koers, leg het vast en vervolg je reis. MerkZe!