Toe aan rust? Merk bewust!

Veel ondernemers willen ‘iets’ met marketing. Maar het komt er zo 1, 2, 3 niet van. Terwijl het juist in 3 eenvoudige stappen geregeld kan zijn. Met een merkprofiel, merkdoel én een activiteit. 

klantloyaliteit-verhogen

Marketing is nogal een ruim begrip. Om dat er als ondernemer even bij te doen lijkt nogal een uitdaging. Tenzij je het opdeelt in overzichtelijke stappen, die je kunt doorlopen zonder een marketinggenie te zijn. Bij MerkZe is het enige vereiste dat je je bedrijf goed kent. Laat dat voor jou als ondernemer een vanzelfsprekendheid zijn. 

Merkbewustzijn

Voor marketing heb je een merk nodig. Als je een bedrijf hebt, bestaat je merk eigenlijk al. Je hoeft het alleen nog maar tastbaar te maken. Daar heb je niet per se een bureau voor nodig die je branding onder handen neemt. Door stil te staan bij wat je bedrijf eigenlijk betekent voor jou én je doelgroep creëer je merkbewustzijn. Vul het merkprofiel van MerkZe in en je startpunt is er!

Doel bepalen en behalen

Van ‘iets’ met marketing naar een concreet doel? Bij MerkZe kies je tussen bekendheid, leads, verkoop en loyaliteit. Als ondernemer weet je zelf waar behoefte aan is. En de activiteit? Daar helpt de MerkZe app je stap voor stap bij. Zo ga je van ‘iets’ met marketing naar een volwaardig merk en concreet plan. Als dát je geen gerust gevoel geeft…